Hirdetés

transzfer.lap.hu / Reptéri transzferek vidékről

Reptéri transzferek vidékről

Szolgáltatásunk lényege, hogy az utast a csomagjaival együtt lakásától a repülőtérig és visszaszállítjuk a maximális kényelem jegyében. Mindezt az év 365 napjában és napi 24 órában, kiemelten kedvező tarifákkal végezzük. Ön pedig a nagyobb kényelem érdekében mindezt online, vagy ingyenes telefon hívással is megrendelheti.

Gyula, Békéscsaba, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Kecskemét

06 26 314 314

Gyors, olcsó reptéri transzfer Zalából és a Balatonról

Reptéri transzfer és buszos személyszállítás

Az El-Szállít Személyszállító Kft. az ország teljes területén kínál személyszállítási szolgáltatásokat. A kényelmes utazást udvarias gépkocsivezetőink és jól felszerelt gépkocsiparkunk biztosítja. Tegye egyszerűvé az utazást, mi otthonától a reptér bejáratáig visszük, Önnek nincs más dolga csak megadni a járat számát. Szolgáltatásunkat akár online is megrendelheti.

Gólemtranszfer személyszállítás kisbusszal - Miskolc

Gyömrő, Gödöllő, Monor vonzáskörzetének reptéri ajánlata

GYÖNGYÖS TRANSZFER TAXI

Repülőtéri transzferek

Limo Dream Kft.

Cégünk szolgáltatásával hozzájárul ahhoz, hogy a repülőtérre való eljutás kényelmes és gondtalan legyen. Szolgáltatásunkat az év 365 napján napi 24 órában háztól-házig végezzük egyéni, valamint üzleti ügyfeleink részére – Miskolc, Kassa és vonzáskörzetéből, valamint Borsod-Abaúj-Zemplén megye településeiről – Budapest Liszt Ferenc Repülőtér, Debrecen, Bécs, Pozsony és egyéb repülőterekre.

Reptéri transzfer felsőfokon - Budapest Ferihegy, Pozsony, Bécs Schwechat repterekre

Szeged, Makó, Kecskemét és e városok vonzásköréből végzünk repülőtéri transzfer szolgáltatást 5 és 9 személyes járműveinkkel. Ezen kívül kisbuszokat kínálunk bérbeadásra kisebb-nagyobb kirándulásokhoz. Budapestre éjszakai járatokat is indítunk, így az sem okoz problémát, ha az utasunknak az éjjeli órákban indul a repülőgépe. Ha Szegedről utazna, válassza a Signum Transfert!

Repülőtéri és egyéb személyszállítás (Budapest, Sármellék, Bécs, Pozsony)

Gondtalan utazás otthonától a repülőtérig és vissza!

Travel 4 You – Pécs

Yellow Travel - Belföldi és külföldi személyszállítás, Reptéri transzferek

A Viza Travel Kft. (Pécs) elsősorban Baranya, Tolna és Somogy megyéből szállít utasokat a Budapest Liszt Ferenc repülőtérre és vissza. Emelett kínálatunkban jelenleg Pozsony, Bécs, Graz, Zágráb és Eszék repülőterei is szerepelnek. Privát transzfer szolgáltatásunk segítségével a lehető legnagyobb kényelemben (wifi, klíma) szállítjuk utasainkat a megadott címre.

Meghatározás:

Ez az oldal a reptéri transzfereket, a tömegközlekedést, és az autóbérlési lehetőségeket gyűjti egybe, főként Európára és Magyarországra koncentrálva.
A cél, hogy az utazók előre meg tudják szervezni a helyi közlekedésüket.

Ez az oldal a reptéri transzfereket, a tömegközlekedést, és az autóbérlési lehetőségeket gyűjti egybe, főként Európára és Magyarországra koncentrálva.
A cél, hogy az utazók előre meg tudják szervezni a helyi közlekedésüket.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Reptéri transzferek vidékről
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés