Hirdetés

transzfer.lap.hu / Reptéri transzferek vidékről

Reptéri transzferek vidékről

Szolgáltatásunk lényege, hogy az utast a csomagjaival együtt lakásától a repülőtérig és visszaszállítjuk a maximális kényelem jegyében. Mindezt az év 365 napjában és napi 24 órában, kiemelten kedvező tarifákkal végezzük. Ön pedig a nagyobb kényelem érdekében mindezt online, vagy ingyenes telefon hívással is megrendelheti.

Gyula, Békéscsaba, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Kecskemét

06 26 314 314

Gyors, olcsó reptéri transzfer Zalából és a Balatonról

Reptéri transzfer és buszos személyszállítás

Az El-Szállít Személyszállító Kft. az ország teljes területén kínál személyszállítási szolgáltatásokat. A kényelmes utazást udvarias gépkocsivezetőink és jól felszerelt gépkocsiparkunk biztosítja. Tegye egyszerűvé az utazást, mi otthonától a reptér bejáratáig visszük, Önnek nincs más dolga csak megadni a járat számát. Szolgáltatásunkat akár online is megrendelheti.

Reptéri transzfer kisbusszal 15 főig Budapest és más városok között. Repülőtéri transzferek mikrobusszal, kisbusz bérlés, autóbusz rendelés Budapesten és környékén, mikrobusz kölcsönzés, kisbusz bérbeadás alacsony árak mellett az év minden napján. Személyszállítás itthon és külföldön kisbusszal, buszbérlés, busz rendelés Budapesten olcsón.

Gólemtranszfer személyszállítás kisbusszal - Miskolc

Gyömrő, Gödöllő, Monor vonzáskörzetének reptéri ajánlata

GYÖNGYÖS TRANSZFER TAXI

Repülőtéri transzferek

Limo Dream Kft.

Cégünk szolgáltatásával hozzájárul ahhoz, hogy a repülőtérre való eljutás kényelmes és gondtalan legyen. Szolgáltatásunkat az év 365 napján napi 24 órában háztól-házig végezzük egyéni, valamint üzleti ügyfeleink részére – Miskolc, Kassa és vonzáskörzetéből, valamint Borsod-Abaúj-Zemplén megye településeiről – Budapest Liszt Ferenc Repülőtér, Debrecen, Bécs, Pozsony és egyéb repülőterekre.

Reptéri transzfer felsőfokon - Budapest Ferihegy, Pozsony, Bécs Schwechat repterekre

Reptéri transzfer székesfehérvárról

Szeged, Makó, Kecskemét és e városok vonzásköréből végzünk repülőtéri transzfer szolgáltatást 5 és 9 személyes járműveinkkel. Ezen kívül kisbuszokat kínálunk bérbeadásra kisebb-nagyobb kirándulásokhoz. Budapestre éjszakai járatokat is indítunk, így az sem okoz problémát, ha az utasunknak az éjjeli órákban indul a repülőgépe. Ha Szegedről utazna, válassza a Signum Transfert!

Repülőtéri és egyéb személyszállítás (Budapest, Sármellék, Bécs, Pozsony)

Gondtalan utazás otthonától a repülőtérig és vissza!

Travel 4 You – Pécs

Yellow Travel - Belföldi és külföldi személyszállítás, Reptéri transzferek

A Viza Travel Kft. (Pécs) elsősorban Baranya, Tolna és Somogy megyéből szállít utasokat a Budapest Liszt Ferenc repülőtérre és vissza. Emelett kínálatunkban jelenleg Pozsony, Bécs, Graz, Zágráb és Eszék repülőterei is szerepelnek. Privát transzfer szolgáltatásunk segítségével a lehető legnagyobb kényelemben (wifi, klíma) szállítjuk utasainkat a megadott címre.

Meghatározás:

Ez az oldal a reptéri transzfereket, a tömegközlekedést, és az autóbérlési lehetőségeket gyűjti egybe, főként Európára és Magyarországra koncentrálva.
A cél, hogy az utazók előre meg tudják szervezni a helyi közlekedésüket.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Reptéri transzferek vidékről
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés